A Secret Weapon For prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Yukarıda sol resimde alçıpansız bir prefabrik ev sağ resimde alçıpanlı bir prefabrik ev bulunmaktadır. Prefabrik evler de istenilen tasarımlar usual betonarme eve göre çok daha verimli kullanılmaktadır.

11. Adım ; Sonra Bizi ararsınız boya ve mastik silikon işçiliğimizi yaparız ve evden ayrılırız.

Duvarlar arasına gizlenmiş duvar kalınlığını geçmeyen taşıyıcılar ev içerisinde maksimum genişlikte ferah ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlıyor. Bu konforuyla çelik ev villa projelerinin gerçekleştirilmesi için önemli alternatif oluşturmaktadır. Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çOkay daha yüksek yalıtım sağlar.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Prefabrik çelik sistemli sağlık tesis yapılarımızla poliklinik binalarından tam teşekküllü hastanelere, aile sağlığı merkezlerinden sahra hastanelerine prefabrik ev varana kadar ihtiyaç duyulan tüm sağlık binalarını kısa zamanda inşa ediyoruz.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa five cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Çelik konstrüksiyon ev standart kaplamaların yanı sıra cam cephe, alüminyum prefabrik ev modelleri cephe kaplama, ahşap kaplama gibi cephe kaplamalarının tamamının uygulanmasına prefabrik ev fiyatları imkan sağlamaktadır.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Montaj ekiplerimiz alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Yıllarca prefabrik ev yapmakta olan ve montaj işlerini dikkat ve özenle yapan ekiplerimiz prefabrik ev modelleri bu konuda oldukça hassastır.

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak prefabrik ev tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

Report this wiki page